Blog

Cowboy Magic… i vzhled se počítá !

Známe ty dny, kdy spěcháte na důležitou výstavu, kterou si nemůžete nechat ujít, ale váš kůň se rozhodl pokazit váš nabitý program. I když jste odvedli dobrou práci při ustájení svého koně, abyste se ráno nemuseli vypořádat s bahenním monstrem, noc milostivě strávil válením se ve vlastních výkalech.

Číst celé »

Svět psíma očima

Psí oči jsou důležitou součástí těla. Psi vidí svět úplně jinak než lidé a můžete to brát doslova. My lidé vidíme široké spektrum barev. U

Číst celé »

Pojďme mluvit o uších, vážení!

Uši jsou důležitou součástí těla psa. Nejen, že jsou nezbytné pro sluch; uši také hrají hlavní roli v řeči těla. O tom, jak se váš čtyřnohý přítel cítí, můžete hodně říct pohledem na jeho uši. Právě proto, že uši jsou tak důležité, je nezbytná dobrá péče o uši.

Číst celé »

NAGAYU SPA péče, která funguje

Nagayu CO2 tableta speciálně vyrobená pro koupání zvířat, pomáhá domácím mazlíčkům s problémy, jako jsou lupy , hot spoty, kvasinky, pokousání od klíšťat nebo blech, bolestí, zápachu, svědění a podporuje růst srsti a celkovou čistotu pokožky a srsti. Do tablety je přidána kyselina mléčná – hydratační přípravek, který zabraňuje nadměrnému vysušení z hlubokého čištění. Nejlepší výkon dosáhnete se sprchovou hlavicí Nagayu.

Číst celé »

Stříhání drápků

Drápky potřebují přistřihávat psi, kteří si je neobrousí přirozeným způsobem, tedy malá plemena nebo mazlíčci, kteří většinu času tráví na měkkém povrchu. Neznamená to jen

Číst celé »

Holení a podlepení oušek

ÚPRAVA OUŠEK Mám velice dobrou zkušenost,že pokud se začne s údržbou – vystříháváním oušek co nejdříve je to možné,pak se rapidně snižuje délka jejich vylepování.

Číst celé »

Ať Vám neuteče žádná novinka

Odebírejte náš newsletter a už Vám žádná neuteče.